Страви, закуски, напої, дсерти барів і буфетів
Устаткування готельно-ресторанних підприємств
Опорний конспект лекцій з професії: “Кухар. Кондиер”, “Офіціант. Бармен”
Організація ресторанної справи
Технологія ресторанної справи. Конспект лекцій.
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарсва
Товарознавство подовольчих товарів
Товарознавство (харчові продукти)
Робочий зошит о темі: “Холодні страви та закуски”
Товарознавство харчових подуктів функціоналного прзначення
Устаткування підприємств громадського харчування
Технічне оснащення підприємств громадського харчування
Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування
Основи фізіології та гігієни харчування
Електротехніка з основами промислової електроніки
Технологія електромонтажних робіт
Матеріалознавство і технологія конструкційнх мматеріалів
Будова й експлуатація автомобілів
Діагностика і технологія ремонту автомобілів
Загальний курс слюсарної справи
Допуски, посадки та технічі вимрювання
Основи стандартизації, допуски. посадки і технічні виміювання
Експлуатаця та ремонт сільськогосподарської техніки. Трактори.