Барна справа

Біблія бармена

Довідник бармена

Страви, закуски, напої, дсерти барів і буфетів

Устаткування готельно-ресторанних підприємств

Мистецтво бути барменом

Опорний конспект лекцій з професії: “Кухар. Кондиер”, “Офіціант. Бармен”

Організація ресторанної справи

Технологія ресторанної справи. Конспект лекцій.

Технологія ресторанних послуг

Організація роботи барів

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарсва

Официант. Бармен

Товарознавство подовольчих товарів

Укранська кухня

Технлогія приготування їжі

Товарознавство (харчові продукти)

Робочий зошит о темі: “Холодні страви та закуски”

Товарознавство харчових подуктів функціоналного прзначення

Збірник рецептур

Устаткування підприємств громадського харчування

Технічне оснащення підприємств громадського харчування

Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування

Основи фізіології та гігієни харчування

 

 

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.