Організація освітнього процесу в ліцеї

КУХАР – ЦЕ ПРЕСТИЖНО!

Цікава та захоплююча професія для тих, хто любить готувати їжу, експериментувати з різними інгредієнтами, фантазувати над стравами і прикрашати їх. Сьогодні професія кухаря – одна з найактуальніших на ринку праці. Особливий інтерес вона викликає в учнів загальноосвітніх навчальних закладів, які поповнюють ряди ліцеїстів. Тому ліцей приділяє особливу увагу підготовці фахівців цієї професії і гостинно запрошує всіх опанувати ази кухарського мистецтва. І хто знає, можливо, у недалекому майбутньому шедеври кулінарного мистецтва наших випускників стануть популярними у найпрестижніших ресторанах Європи…

Виробниче навчання проходить у сучасних лабораторіях, оснащених необхідним інвентарем, обладнанням, устаткуванням і посудом для роботи кухаря. Під час занять учні під керівництвом майстра виробничого навчання вчаться готувати страви, оцінювати, демонструвати і подавати їх.

Учні, які навчаються за даною професією, є постійними учасниками обласних та республіканських конкурсів. Свої вміння й навички вдосконалюють на конкурсах фахової майстерності.

Традиційними в ліцеї стали зустрічі з випускниками, а нині – працівниками столичних кав’ярень, ресторанів, кафе, які проводять майстер-класи з кухарської справи для учнів навчального закладу.

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.